BAKOBA legetøj – sjovt og kreativt på samme tid

Vil du gerne have at dit barn kan udvikle sig gennem leg? Måske endda med noget legetøj, som både fremmer kreativitet, logik, og motorik. Så er du heldig, for den slags legetøj findes faktisk. Du skal gå efter BAKOBA legetøj, som du også kan læse mere om her.

Hvad er fordelene ved BAKOBA legetøj – her får du 5 vigtige punkter, hvor BAKOBA legetøj skiller sig ud:

Legetøj skabt af arkitekter

BAKOBA legetøj er ganske enkelt udtænkt af 2 arkitekter, med henblik på at skabe en unik form for legetøj, til børn.

Resultatet blev nogle helt særlige klodser, som barnet kan bruge til at skabe sine helt egne konstruktioner. Målgruppen er børn i 2- 9 års alderen, og efterhånden som barnet vokser, vil det blive muligt at bygge større og større konstruktioner.

Materialet er eva-skum, som er nemt at rengøre, og får klodserne til at minde om store runde LEGO-klodser. Materialet får desuden klodserne til nemt at hænge sammen. Endnu en stor fordel er at klodserne er særdeles støjsvage.

Prisvindende legetøj

Det er ikke nemt at vinde priser for legetøj, for der udvikles meget forskelligt legetøj, hvert eneste år. Ikke desto mindre lykkedes det at vinde en pris for BAKOBA legetøjet. Der var tale om den prestigefyldte tyske Red Dot Design Award, inden for kategorien ”Leisure, sport and games.”

Så BAKOBA legetøj har altså også allerede markeret sig særdeles positivt, uden for Danmarks grænser.  Det kan betyde en stor fremtid for de pædagogiske klodser.

Legetøj, som udvikler dit barn

Der er rigeligt med digitalt legetøj, for børn i alle aldre. Der sættes naturligt nok spørgsmålstegn ved om det er udviklende for børn at sidde med eksempelvis mobiltelefoner.

Den bekymring har du ikke, hvis du lader dit barn lege med BAKOBA legetøj. Det er netop skabt med henblik på at fremme barnets udvikling. Fra det øjeblik barnet begynder at sætte klodserne sammen, kan sanserne aktiveres på den mest positive facon.

Hvert enkelt barn kan skabe sine helt egne figurer og konstruktioner, og det er bogstaveligt talt kun fantasien, som sætter grænser. Barnets motorik og kreativitet kan skabe alverdens konstruktioner, i samspil med barnets egen logiske sans.

Så der er altså langt fra den passive ”leg” med mobiltelefoner, og til den særdeles aktive og udviklende leg, med BAKOBA legetøj.

Kompatibelt med LEGO-klodser

Klodserne fra BAKOBA legetøj er faktisk kompatible med nogle andre danske klodser, nemlig LEGO-klodserne. Det giver mulighed for at dit barn kan bygge og konstruere i time- eller dagevis.

Både til institutioner og private

Mange institutioner har allerede taget godt i mod det pædagogiske legetøj. Og institutionerne roser både legetøjets evne til at fremme det bedste i børnene, og det faktum at der er tale om støjsvagt legetøj.

Det er dog også hensigten at klodserne skal sælges til private, så alle børn kan få glæde af de innovative klodser.

Klar til at gøre noget godt for dit barn?

Vil du også gerne fremme dit barns udvikling, så var det måske en ide at starte med disse klodser fra BAKOBA legetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *