Bungalow – Din drøm kan gå i opfyldelse

Populær i hele verden! (foto benee-huse.dk)
Populær i hele verden! (foto benee-huse.dk)

Du behøver ikke være rig og bo i USA for at eje en bungalow. Du kan også bo i Herning, Middelfart eller Næstved og eje en, der er mindst lige så fin. Inden for boligindretning kan stort set alt lade sig gøre i dag. Slip fantasien løs, og hold dig ikke tilbage, hvis I går og drømmer om at bygge nyt. Bungalows er for alle. Det vigtigste er, at du hyrer dygtige folk til at hjælpe dig.

Hvad er en bungalow egentlig?

En bungalow er en mindre bolig med fladt eller skråt tag. I Danmark blev den slags huse kendt i 1930’erne. Bungalowen har to kendetegn. Det ene er, at grundplanen er kvadratisk. Og det andet karakteristika er, at taget ofte er helt fladt. Grundformen giver bungalowen karakter af en terning. Mange kan godt lide, at de har hjørnevinduer, ovenlysvinduer eller terrasser og udvendige trapper. Bungalowen findes i næsten hele verden. I USA ser man mere en bungalow som en stilart end en byggeform, og amerikanerne bygger ofte større bungalows end vi danskere gør.

Når du skal finde folkene, der skal gøre dine bungalow-drømme til virkelighed, så er det vigtigt, du undersøger markedet ordentligt. De skal være fleksible og tilbyde dig masser af gode idéer. Arkitekten skal have masser af erfaring og forstå jeres ønsker og behov. Derudover skal han være tålmodig og forstå, hvor vigtigt et skridt det er for jer. Det er ikke gratis at bygge hus, og derfor skal han være open minded og en dygtig rådgiver.

Find dem, der skal bygge din bungalow her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *