Dobbeltdyne – mere hygge, mindre sengetøj

Prøv en dobbeltdyne og spar vasketøj (foto pudeland.dk)
Prøv en dobbeltdyne og spar vasketøj (foto pudeland.dk)

Hvis du oplever, at du og din kære tit ender i hver jeres ende i sengen under nattens tur til drømmeland, så skulle du overveje om en dobbeltdyne ikke ville være en ny, god investering. Med en dobbeltdyne er der plads nok til, at I ikke behøver at ligge med hovederne klistret mod hinanden. Men til gengæld holder den jer stadig tilpas tæt sammen. I for lov at ligge side om side i drømmeverdenen.

Dobbeltdyner kommer i flere størrelser og passer altså til par eller enkeltpersoner i flere længder. Måske vil du bare gerne have en dyne, du kan lægge i mange lag for dig selv, måske har kæresten lidt lange ben. Alt efter hvad behovene er, findes der en dobbeltdyne der passer dertil. I sidste ende er den største (og hyggelige) fordel, at I kommer hinanden nærmere – eller at du har mere dyne at putte i alene, uden at du forsvinder væk i overflødigt sengetøj.

Find sengetøjet, der passer til din dobbeltdyne

Som med normale dyner, findes der også mange slags sengetøj til dobbeltdyner. Uanset om du er til minimalisme eller pang, kan du finde noget, der passer til din smag og til den stemning, du gerne vil bringe ind i dit soveværelse.

Derudover findes sengetøj til dobbeltdyner også i forskellige længder og bredder. Ligesom med normale dyner. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, om man har fat i den rigtige størrelse, når man er ude at investere i nyt.

Med dobbeltdyner er der plads til dobbelt så meget hygge, der er plads til tosomhed, til maksimal hygge, hvis man er alene. Med en dobbeltdyne er du godt puttet ind, når det er koldt. Med en dobbeltdyne er det svært ikke at føle sig tryg og godt puttet af dynens dun, når man bevæger sig ind i drømmeland.

Find din dobbeltdyne her: http://www.pudeland.dk/dyner/dobbeltdyner.html

One thought on “Dobbeltdyne – mere hygge, mindre sengetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *