En temprakon dyne er mere end almindelig avanceret

Sengen er pænere når den er komplet dækket og man sover bedre i en dobbeltdyne (foto pudeland.dk)
Sengen er pænere når den er komplet dækket og man sover bedre i en dobbeltdyne (foto pudeland.dk)

Skal man have en ordentlig kvalitetsnattesøvn, bør man tage nogle ting alvorligt. Det giver sig selv, at man skal have sig en ordentlig seng med en god madras og en lækker topmadras, for overhovedet at komme nogen vegne. Dernæst bør man nok holde sig fra kaffe, lige før man skal i seng, da de færreste sover roligt, med koffein pumpende rundt i årerne. Til sidst er det super afgørende, at man har den rette dyne, til at sørge for at man har den rette temperatur mens man sover, så man kan få ro igennem natten.

Sov som en astronaut

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en dyne kan have afgørende indflydelse på hvordan man sover. En temprakon dyne kan levere nogle af de egenskaber der med størst sikkerhed vil sørge for at du sover trygt om natten. Med sine specialudviklede dyner får du en dyne, som både er i stand til at holde dig varm, samtidig med at du kan komme af med din kropsvarme. Faktisk fungerer en temprakon dyne ved at ophobe varme, så snart du er blevet for varm. Denne varme kan derefter føres tilbage til kroppen, hvis temperaturen måtte falde i løbet af natten.

Hvordan man kan vide, at Temprakon har fat i ét eller andet, er ved at se på hvem de har samarbejdet med. Det er de færreste dyneproducenter der kan bryste sig af at have haft en indgående samarbejde med NASA om at udvikle state of the art teknologi til astronauterne, så de er sikrede en perfekt søvn hver eneste nat.

En temprakon dyne er naturlig med fjer

Selvom det kan lyde high tech, at have udviklet dyner og puder til astronauter, er det ikke mere højpandet end at temprakon dyner indeholder noget så lavteknologisk som dun, fra almindelige fugle vi finder på jorden. Ikke desto mindre er disse dun i stand til at ophobe varme, for derefter at afgive den samme varme over tid. De egenskaber er helt essentielle for en god nats søvn.

 

Find din nye temprakon dyne på www.pudeland.dk

 

Se mere her:

By nord puder er perfekte til hygge og til støtte

En sovesofa er ideel til det fleksible hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *