Et vitrineskab giver både plads og skaber hygge

Står du og mangler et møbel, til at putte dit porcelæn ind i, eller mangler du bare et møbel til at pryde dit hjem, lidt anderledes end hid til, så er der mange forskellige muligheder og et af de muligheder er helt sikkert et vitrineskab, som giver masser af rum til at fylde porcelæn og anden små ting ind i, og samtidig er vitrineskabe også hyggelige skabe, som er charmerende, og de fås i mange forskellige farver, som gør at de passer til et hvert hjem.

Mange varianter

De er også bygget forskellige, så et vitrineskab er ikke bare et vitrineskab, men det der er typisk for disse skabe, er at der er ruder i, så gæster og dig selv kan se, hvad der er i skabet og dette kan både skabe hygge og varme, især hvis man får et vitrineskab, som også indeholder en lampe, som kan lyse indholdet op, når det er mørkt og man skal sidde i rummet og hygge. Det giver et klassisk look og det er noget som alle vil synes om, uanset hvilken stil man har. Da skabet passer ind i alt. Det er kun farven man skal have fokus på.

Find det rigtige hjemmefra

Vitrineskabe kan du finde mange steder, men et godt sted at starte er på internettet, hvor du kan bruge flere timer på at finde det skab, du præcist gerne vil have. Herefter kan du eventuelt gå ned til en forhandler og se det i virkelig lys, da det nogle gange godt kan snyde at se billeder på en skærm, og det er vigtigt at du ved, hvad du får hjem til dit hjem, så du ikke føler dig snydt efter et dyrt køb, for vitrineskabe kan godt koste.

Tre anvendelsesmuligheder til vitrineskabe

Vitrineskabet er tilbage, og det stilfulde møbel har et utal af anvendelsesmuligheder. Selvom det traditionelt set har været mere brugt til udstilling af det fineste stel i huset end som egentligt brugsmøbel, har vitrineskabe i dag meget mere at byde på. Moderne vitrineskabe kan fås i et hav af forskellige materialer, farver og designs, og det er efterhånden muligt at finde et vitrineskab til ethvert hjem.

Brug vitrineskabet traditionelt

Man kan vælge at følge den klassiske stil med at placere ganske få udvalgte ting i sit vitrineskab, som dermed bliver en slags udstillingsmontre for arvestykker, samlefigurer eller det dyre middagsstel med guldkant. På denne måde vil man bruge skabet som beskyttelse for fedtede fingre og støv, og da der ofte er mulighed for at aflåse skabet med nøgle, kan der også ligge en vis sikkerhedsværdi i denne anvendelsesmulighed. En anden mulighed er at benytte sit vitrineskab som en naturlig del af opbevaringsmøblementet i køkkenet, hvor det kan huse tallerkener, skåle og service på lige fod med køkkenskabet. I denne funktion skaber vitrineskabet en stærk og moderne kontrast til det ofte monotone udtryk, der kan dannes i et traditionelt køkken.

Til opbevaring eller som hyldest til svundne tider

Endelig kan vitrineskabet bruges som reol i stuen, hvor man kan placere sine yndlingskrimier på én hylde og de gamle klassikere på en anden. Dette beskytter bøgerne mod æselører og mod at falme i solens stråler. På samme måde kan skabet eksempelvis danne ramme om en fysisk musiksamling, der på grund af moderne streamingtjenester måske ikke bliver brugt i lige så høj grad som tidligere. I nye omgivelser vil den gamle pladesamling dog igen komme til sin ret, da den nu vil fungere som en naturlig pyntegenstand og konstant påmindelse om gårsdagens teknologi. Det nostalgiske er netop en af de ting, mange fokuserer på i indretningen, hvor vitrineskabet elegant peger mod fortiden uden at bryde med den moderne stil.

Tilfør din bolig romantik

Rå minimalisme og rene linjer kan være både smarte og ikke mindst stilrene i en ung bolig. Men ind i mellem, så kan det simpelthen også blive lidt for kedeligt med al den minimalisme og alle de skarpe kanter. Ind i mellem giver det bare mere sjæl, mere hygge og mere liv, hvis man tilføjer en anden stilart og blander mellem det fuldstændig snorlige og det mere romantiske vintage. Det kan man bl.a. gøre med et lækkert vitrineskab. Et vitrineskab emmer nemlig af sjæl og romantik med sine smukke glaspartier og smukke træhåndværk. Samtidig er et vitrineskab jo helt enormt funktionelt og praktisk næsten i ethvert rum. Med et vitrineskab kan du jo nemlig se igennem glasset. Se, hvad du har stående inde i skabet, så der er styr på det. Det kan også være, du har nogle pæne glas, som ikke lige kan stå andre steder. Her er vitrineskabet fuldstændig oplagt. Det kan også være, du har pyntegenstande, som der ikke er plads til på nogen reoler. Her er et vitrineskab selvfølgelig også eminent.

Find dit nye vitrineskab på nettet

Hvis du går og drømmer om et romantisk vitrineskab til din bolig, er det bare med at tænde for computeren. Her har du nemlig rig mulighed for at gå på opdagelse i en verden af skabe i forskellige størrelser, former og farver. Sæt dig godt ind i produktbeskrivelserne, og sammenlign priserne. Måske er der ligefrem mulighed for at gøre et godt tilbud. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid kontakte din forhandler.

Vitrineskabe af træ og glas passer ind i de fleste hjem

For tiden er det moderne at indrette sig på en let og elegant måde. Vi vil gerne have møbler med en vis tyngde og størrelse, men de må også gerne være afbalancerede. For eksempel er det moderne her for tiden at investere i møbler, der har en vis lys tekstur over sig. Lyse træsorter er for eksempel ganske moderne her for tiden. De signalerer på en og samme tid jordbundenhed og lethed. To deskriptioner, der er ganske passende for den danske stil her for tiden. Det er nemlig i kombinationen og afbalanceringen mellem lethed og tyngde, at de danske hjem forsøger at indrette sig. Vitrineskabe er gode eksempler på møbler i hjemmet, der forsøger at navigere imellem letheden og tyngden.

Rudens fordele

Vitrineskabe kan bruges til lidt af hvert. De kan bruges til simpel og normal opbevaring af glas, tallerkener og bestik, og så kan de også bruges til opbevaringen af mere luksuriøse samlerobjekter, som man gerne vil have vist frem. Den transparente rude i vitrineskabe er i hvert at foretrække, hvis man har genstande, som man gerne vil have vist frem for de besøgende i hjemmet. Det kan være en flot keramiksamling eller hjemmets bedste bedste bestik. Der er som sådan ingen grænser for brugen af vitrineskabe. Kun fantasien sætter grænserne. Med den transparente rude har man muligheden for at komme helt tæt på genstandene, når man går forbi dem.

I alle mulige størrelser

Der findes vitrineskabe i alle mulige størrelser. Fra små til store vitrineskabe – Man vil under alle omstændigheder nyde godt af de forskellige størrelsers muligheder. De små kan med rette placeres på badeværelset, mens de større vitrineskabe nok passer bedre til badeværelser og toiletter. På nettet kan man finde det store udvalg og søge imellem de forskellige størrelser.
Læs meget mere om vitrineskabe her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *