Forlæng levetiden på din madras med en Tempur topmadras

Topmadrasser forbedrer kvalitet og levetid (foto sengespecialisten.dk)
Topmadrasser forbedrer kvalitet og levetid (foto sengespecialisten.dk)

Det er alfa og omega at anskaffe sig en god madras, hvis man vil sove godt om natten. Og vil vi ikke gerne alle sammen det? Når du så har besluttet dig og fået kyndig vejledning i, hvilken madras der matcher din krop og dens behov, og du har betalt det, den måtte koste, er du også interesseret i, at madrassen holder sig god og lækker længst tid muligt.

Og hvordan gør man så det, sidder du måske og tænker?

Jo, hemmeligheden bag en madras, der holder sig god i mange år, er en topmadras.

Sved løs med Tempur topmadras

Når vi mennesker sover, afgiver vi automatisk sved. Nogle mere end andre, men faktum er, at vi alle sammen gør det. Og så kan du nok tænke dig til, at hvis man har sin madras i en 10-års periode, som er maksimum ifølge flere eksperter, så kan den nå at absorbere rigtig meget sved i løbet af den årrække. Og det er altså med til at den blive slidt og ubrugelig før tid.

Her er det så, at topmadrassen kommer ind i billedet. Den sørger nemlig for at din sved ikke ender i madrassen, men i den i stedet. Og så tænker du måske, jamen, så bliver topmadrassen jo bare ødelagt? Til det er svaret, at en topmadras for det første slet ikke ligger i samme prisklasse som en madras, så hvis noget skal slides ned over tid, bør det være topmadrassen. For det andet kan en topmadras langt lettere renses, end din madras kan.

En god topmadras er Tempurs, der tilmed vil få dig til at ligge bedre i din seng. Men der findes altså også billigere alternativer, hvis du fx sveder rigtig meget og ved, at du tit vil være nødt til at udskifte din topmadras med en ny. Tag fx et smut i IKEA, der har et stort og godt udvalg.

Klik her og find din Tempur topmadras

One thought on “Forlæng levetiden på din madras med en Tempur topmadras

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *