Gode topmadrasser er enhver sengs bedste ven

En udemærket topmadras (foto dunlopillo.dk)
En udemærket topmadras (foto dunlopillo.dk)

Topmadrassen er lige så vigtig som madrassen, når du køber seng. Den rigtige topmadras kan forbedre din søvnkvalitet betragteligt, og derfor er det vigtigt, at du har en topmadras som komplimenterer din krop til fulde. Gør den ikke det, udlignes de kvaliteter sengen ellers har, og så er er den energi du har brugt på at finde en god seng været spildt. Det er kun dig, der kan afgøre, om en topmadras føles komfortabel for netop dig, og derfor er det vigtigt at bruge noget tid på at finde ud af, hvor du placerer mest vægt, når du sover, og ligeledes, hvor hård eller blød madrassen skal være.

Glæd dig hver dag

De fleste af os har en favoritliggestilling, når vi falder i søvn, og det er i den stilling, at vi har den første og vigtigste del af søvnen. Hvis du ligger i en seng, som er for hård eller for blød, eller som giver dig støtte de forkerte steder, kan du mærke det i din krop hele dagen. Et vigtigt kriterium, når du skal finde den helt rigtige topmadras er altså, at den sikrer dig god trykaflastning. Hvis du sover på en topmadras af ringe kvalitet eller som ikke passer til din krop, kan du let komme til at belaste nakke eller ryg, og så det har en betydelig effekt på dit ve og vel.

 

 En god topmadras giver dig god søvn i mange år

En tommelfingerregel siger at madrassen i din seng holder i otte år, men vidste du at det anbefales at skifte din topmadras efter fire år?  Vi tilbringer en tredjedel af døgnet i sengen, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken seng du vælger at sove i. Topmadrassen er dog mindst ligeså vigtig som sengen, og holder for det meste kortere tid. Hvis du vælgeren topmadras af kvalitet og som passer til din generelle liggestilling, er der større sandsynlighed for, at din søvnkvalitet er kommer helt i top de næste mange år.

 

 

Se det store udvalg af topmadrasser hos Dunlopillo!

 

Læs mere i disse indlæg:

Elevationssenge giver dig optimale rammer for god søvn

Senge op og senge ned, senge i min mave

 

One thought on “Gode topmadrasser er enhver sengs bedste ven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *