Gør livet sjovere med en hængehøje

En hængekøje er perfekt til en søndag (foto: traevarer.dk)
En hængekøje er perfekt til en søndag (foto: traevarer.dk)

Sommeren bliver altid sjovere med en hængekøje i haven. Her kan du ligge og læse en god bog eller tage en lur. Men hængekøjen kan også bruges til indendørsbrug som en del af en kreativ boligindretning. Hængekøjer fås i forskellige farver og udgaver. Nogle hængekøjer fås med et stativ, som skal samles og derefter kan sættes op i stuen eller i haven. Andre skal hænges op på to kroge eller bindes op på noget, eksempelvis to træer. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvilke muligheder du har for at hænge din hængekøje op. Hvis du eksempelvis ikke har nogle træer i din have, er den bedste løsning at købe en hængekøje på stativ.

Brug hængekøjen i din boligindretning

En hængekøje i hjemmet kan bruges som et alternativt og sjovt møbel. Du kan ligge og læse i hængekøjen, og dine gæster kan få lov til at sove middagslur i den. En af de store fordele ved hængekøjen er, at den kan pakkes hurtigt sammen, og derfor behøver du kun at have den fremme, når den skal bruges. Resten af tiden behøver den ikke fylde særlig meget, hvilken gør hængekøjen super praktisk.

Vælg den rigtige hængekøje

Hvis du overvejer at indrette dit hjem med en hængekøje, er det vigtigt, at du vælger den rigtige. Hvis du eksempelvis ikke har stopler i dit hjem, den kan hænges på, er det bedst at vælge en hængeløje med et stativ. Derudover skal du altid huske at sikre dig, at dit hjem kan holde til, at du hænger hængekøjen op der, hvor du havde tænkt dig.

Se et stort udvalg af hængekøjer.

Se mere her:

Skab trygge rammer for dit barn med højstole

Spisebord bedst i træ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *