Højstole giver dit barn komfort og sikkerhed

Vælg en højstol du har tillid til (foto traevarer.dk)
Vælg en højstol du har tillid til (foto traevarer.dk)

Hele familien samles, når der skal spises. Men har du et lille barn, er det vigtigt, at det får den rette støtte og komfort, når de sidder med ved bordet. Det lille familiemedlem vil derfor have stor gavn af en højstol. Højstolen er bygget i bøgetræ og er en solid og god stol, som holder dit barn solidt plantet i stolen. Med en bøjle og en strop til at holde barnet fast, skal du ikke være bange for, at dit barn glider ned af stolen eller falder ud.

 

Sæt en skammel i køkkenet så alle kan være med

Højstole har i mange år været en klassisk børnestol på grund dens komfort, men også på grund af dens sikkerhed. Højstolen giver dit barn en god støtte i ryggen og under fødderne, hvor der er en plade, som barnet kan sætte sine fødder på. Det er med til at holde barnet oprejst. Det smarte ved højstolen er, at den følger dit barns udvikling. Højstolen kan nemlig reguleres løbende, så i takt med at dit barn bliver højere, kan du sætte fodpladen længere ned og senere hen fjerne bøjlen igen, når barnet selv kan sidde oprejst. Stolen kan simpelthen bruges af 4-årige børn såvel som 12-årige børn. Det er en stol, som kan bruges i mange år.

 

Højstolen følger dit barns udvikling

Højstolen er kendt for dens høje kvalitet, som gør, at stolen også kan bruges i flere generationer.  Sagt på en anden måde er det en investering for hele familien resten af livet. Højstolen kan fås i flere forskellige farver, så den passer ind i din indretning. Det er efterhånden blevet en designklassiker, som passer ind i alle hjem. Moderne som traditionelle. Derfor vil du få stor glæde i mange år frem af at købe dig en højstole til dit barn.

 

Find flere forskellige typer af højstole og få hjælp til at finde den helt rette højstol til dit barn.

 

Se også:

Vinreoler er både til den lille og store vinentusiast

Spisebord bedst i træ

2 thoughts on “Højstole giver dit barn komfort og sikkerhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *