Hold din make-up bakteriefri med opbevaringsbokse

Sterilt og sikket (Foto Cahetu.com)
Sterilt og sikket (Foto Cahetu.com)

Du kender det sikkert. Make-up pungen bugner med forskellige produkter, og ofte er det svært at finde frem til det rigtige produkt. Ved du egentlig, hvor meget af det, du bruger? Hvor meget der er for gammelt? Ja, make-up kan godt blive for gammelt. Faktisk har mange produkter en udløbsdato på tre år, og ofte kræver det en hurtigere udskiftning, da make-up produkter er en bakterie bombe. Men det er faktisk nemt at få styr på make-uppen.

Opbevaringsbokse fra Nomess hjælper dig

Først skal du rydde op i bunken af produkter. Læg det hele frem. Se på, hvad bruger du hver dag, det skal i en bunke for sig. Og sådan deler du det op i forskellige bunker. Det, du blev overrasket over, at du havde, det skal ud. Hvis du ikke vil smide det ud med det samme, så læg det i en bunke, men hvis du ikke har rørt det i en uge, så smid det ud.

Dernæst bør du investere i nogle praktiske opbevaringsbokse. Et godt bud vil være firmaet Nomess som har lavet en kollektion af gennemsigtige bokse. Gennemsigtige bokse vil gøre det nemt at overskue, og samtidig deler opbevaringsboksene dine produkter op, derved blander du ikke dine produkter. Det bliver nemmere at overskue, hvis et produkt er blevet for gammelt. Derudover vil boksene gøre det nemmere at holde det hele rent og dermed bliver det ikke en ligeså stor bakteriebombe som din make-up pung.

Se Nomess’ opbevaringsbokse her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *