Magnetisk glastavle – en praktisk foranstaltning

Køb en magnetisk glastavle i dag (foto kontorting.dk)
Køb en magnetisk glastavle i dag (foto kontorting.dk)

På kontoret, i skolen eller hos den travle børnefamilie kan det til tider være svært at få kommunikeret ordenligt og grundigt til alle. Der er ofte mange informationer eller praktiske genstande, som netværksnøgle, nøglen til postkassen, invitationer til diverse begivenheder, som alle skal have adgang til eller mulighed for at se. Og til netop sådanne er en magnetisk glastavle et virkelig praktisk redskab. På en sådan glastavle kan man hænge papirer eller andet op med magneter, samtidig kan man også skrive på tavlen med en marker.

Magnetiske glastavler er således også virkelig anvendelige i læringssituationer, og har som sådan for længst overtaget den traditionelle skoletavle med kridt. Både på universiteter og på kontorets mødelokaler er en glastavle et godt redskab, som hurtigt kan skifte udtryk.

Til mange anledninger

Hjemme hos den travle børnefamilie kan det til tider være svært at få samlet alle trådene og holde styr på, hvem der laver hvad hvornår. Her er en magnetisk glastavle man kan skrive på, være et virkelig hjælpsomt redskab. Man kan eksempelvis lave et skema over alle ugens dage, hvor samtlige medlemmer har sin egen kolonne, hvor de skriver deres aftaler og gøremål i løbet af ugen. På denne måde er det lettere at holde styr på familien på trods af en travl og ti ltider hektisk hverdag.

På kontoret eller på arbejdspladsen, eksempelvis en institution, er der oftest også brug for et sted, hvor vigtige meddelelser let kan kommunikeres ud til alle. Med en magnetisk opslagstavle hvorpå man hurtigt kan kaste et blik, og hvor der hurtigt både kan skrives og fjernes meddelelser igen, er det let at give alle en mulighed for at følge med.

Der er altså tale om et praktisk hjælperedskab som kan skabe struktur og overblik hurtigt og let på både arbejdspladser og i hjemmet.

Klik her for at se på en magnetisk glastavle

2 thoughts on “Magnetisk glastavle – en praktisk foranstaltning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *