Normann CPH – lækkert, praktisk design

Frisk hjemmet op med Normann CPH Lamper (foto cahetu.com)
Frisk hjemmet op med Normann CPH Lamper (foto cahetu.com)

Normann CPH laver en hel række produkter. Alt lige fra spiseborde og skostativer til køkkengrej og sengetøj. Fælles for det hele er, at det er meget lækkert design, der er minimalistisk og moderne, og så passer det godt ind i de fleste danske hjem. Man kan nemt sætte et Normann CPH spisebord sammen med nogle gamle stole, og et par skåle fra dette design kan også fint fungere sammen med et Ikea-køkken.

Her får du nogle gode ideer til, hvordan du kan bruge Normann CPH’s skostativet til at få styr på dine sko.

Få styr på dine sko med et skostativ fra Normann CPH

Er du også en af de kvinder eller mænd, der har enormt mange sko, der bare ligger i en stor bunke på gulvet i et hjørne? Eller måske ligger de stuvet sammen i bundet af et klædeskab, så du aldrig får dem brugt andet end det ene par udtrådte converse gummisko, som står i gangen. I hvert fald er det en god ide at få styr på sine sko og få et overblik over udvalget, så man i stedet for bare at haste ud og købe et par nye kan få brugt nogle af de gamle sko, for der ligger sikkert et par, du kan bruge i bunden af bunken.

En smart løsning kan være at investere i et skostativ fra Normann CPH. Designet er smart og enkelt, og skostativet kan fint stå i gangen eller på et værelse, hvis du ikke har plads til det i entreen.

Sæt skostativet under knagerækken, hvor du hænger dine jakker, og sæt så skoene på række på hylderne i stativet. På den måde har du altid et par støvler, sneakers eller sandaler ved hånden.

Se et udvalg fra Normann CPH her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *