Sådan holder du polterabend hjemme hos dig

Har du en ven eller veninde, der snart skal giftes? Så betyder det selvfølgelig, at der snart er et kæmpe bryllup, du skal til, men det betyder altså også, at du skal være med til at arrangere en polterabend for bruden eller gommens andre tætte venner.

Hvis du er meget tæt med ham eller hende, der skal giftes, og du i forvejen også er god til at planlægge fester, er det ikke nogen dårlig ide, at du melder dig til at stå for denne polterabend, og at det måske endda kan foregå i dit hjem. Så er du sikker på, at denne dag bliver et brag af en fest for din ven eller veninde, og det er jo det, som er det vigtigste på denne dag.

Se med her og få inspiration til, hvordan du holder den perfekte polterabend hjemme hos dig.

Få fat i nogle gode venner

Når man skal holde en polterabend, er det svært at stå for det hele selv, så derfor kan det være en god ide at alliere sig med nogle af aftenens hovedpersons andre venner. Din ven eller veninde, som skal giftes, har formentlig en masse venner, som du måske ikke kender så godt, eksempelvis fra gymnasie, folkeskole, fritidsinteresser eller lignende, og de skal selvfølgelig også med til polterabend.

Så find ud af hvem disse personer er og stik hovederne sammen, så I på den måde alle kan bidrage med jeres viden om aftenens hovedperson for at skabe den mest perfekte polterabend nogensinde.

Anderledes aktiviteter

Det, som er så særligt ved en polterabend, udover at man selvfølgelig fejrer, at en kær ven eller veninder snart skal giftes, er, at det tit er en aften, hvor anderledes og særlige indslag er meget velkomne.

Det vil tit være en begivenhed, hvor aftenens hovedperson skal igennem nogle “single ting”, som godt må være lidt grænseoverskridende, for allersidste gang, fordi man jo herefter binder sig til sin partner. Der er eksempelvis nogen, der vælger at hyre en stripper, men man kan også gå rundt og sælge kys eller lignende. Der er mange måder at gøre det på, så det gælder bare om at finde på nogle anderledes indslag, som passer til din ven.

Lækre drinks

Til en polterabend er det selvfølgelig vigtigt med de sjove indslag og bruden eller gommens bedste venner og veninder, men en ting, som virkelig kan sparke festen i gang og gøre det til en helt uforglemmelig aften, er selvfølgelig lækre drinks.

Selvfølgelig kan man også få en sjov aften uden indtagelse af alkohol, men det er bare som om, at det hele bliver lidt sjovere og vildere, hvis man også får drukket nogle øl eller drinks. Det er en festlig aften, og hvis du sørger for en masse gode drinks, vin og øl hos dig, skal det nok blive et brag af en fest og den bedste, sidste aften af singlelivet, som polterabend jo også bliver kaldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *