Senge er drømmenes skønne transportmiddel

Bedre seng - bedre drømme (foto sengespecialisten.dk)
Bedre seng – bedre drømme (foto sengespecialisten.dk)

Senge er drømmenes skønne transportmiddel

Senge er de sovende dyr, som vi lægger os på om natten, når vi skal føres videre til et andet sted. Der er steder for senge, som vi kun kan drømme os frem til, og når vi når frem, er vi blot vågne igen, og dagen møder os som spritny: Energiske og veludhvilede går man på badeværelset for klargøre sit korpus til en ny hverdag. Det er dagen, der hersker og mod en ny dag står, man klar og så veludhvilet, som det er muligt at være. Når dagen råder er det handling, effektivitet og statistiker, der råder. I sidste ende er det den instrumentale tankegang, der sætter en i gang med at gøre noget. Der skal nemlig ske noget om dagen. Men om natten når alle mennesker i byen ligger i deres senge, opstår en helt anden verden af tryghed, uskyld og ren tilstedeværelse.

Senge tilbyder tryghed og restituering

Senge har den rolle i vores liv, at de skal kunne tilbyde en slags tryghed, der lader mennesket slappe helt af. Det er ikke mange steder på kloden, hvor man kommer til at være så afslappet som i ens senge. Senge skal være det sidste refugium, hvor inspirationen skal komme i form af nattesøvn. Velværen, der omhyller en, som man ligger der i sengens blødhed og mærker, hvordan dynen over en varmer kroppen. Temperaturen skal være helt rigtig. Madrasser i senge må også gerne være åndbare og svedtransporterende.

Ikke et sted for kompromiser

I senge skal der være tænkt over det mindste til sidste detalje. I senge er der ikke grund til at gå på kompromis med noget. For hvorfor ønsker man at gå på kompromis med nattesøvnen? Når man kan få det så meget bedre, hvis bare man investerer lidt tid og energi i nattesøvnens mange muligheder. I senge får man muligheden for en smuk dag dagen efter.

Læs mere om senge via disse links:

Elevationssenge giver dig optimale rammer for god søvn

Senge er en fantastisk plads at så op og ud af

Senge op og senge ned, senge i min mave

2 thoughts on “Senge er drømmenes skønne transportmiddel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *