Undgå rod og forvirring over CD’samlingen få en CD boks

dvdboks kontortingdk
En cdboks kan gøre hele forskellen på orden og kaos (foto: kontorting.dk)

Rigtig mange mennesker oplever den store stressfaktor, som rod og uorden skaber med sig.  Stort alle vi mennesker har en hverdag, som er fyldt med mange forskellige elementer og opgaver, og hvis det roder i vores ting, så er det ikke ligefrem med til at genere mere overskud. Og med en forholdsvis presset dag, så er det netop overskud, som man har brug for. Rod og uorden kan handle om mange forskellige ting. Nogen gange handler det om, at man har en masse ting, som roder i rummet, og andre gange så handler det om, at man ikke har orden i sine ting, og det kan gøre det svært at finde tingene.

 

Brug en boks til at holde orden på smådelene

Et eksempel herpå kan være, når man har CD’er. Selvom onlinestreaming af musik er meget populært, så er det stadig rigtig mange, som har en CD samling, som de har meget kær.  CD’’er indeholder en masse minder, som på flere måder vidner om tiden, hvorpå man er blevet til som menneske.  Til at få styr på de mange CD’er man kan med god vilje anskaffe sig en CD boks. En CD boks er en boks, som passer til, at man kan have sin store eller mindre store CD samling opmagasineret. Alt efter hvor mange CD’er man har, så kan man enten få flere CD bokse eller få en stor CD boks.

 

Få orden i tingene med en ny CD boks

Det gode ved en CD boks er, at den passer på målene til, at der kan være CD’er i den uden,  at de vælger rundt og bliver rodet. Tværtimod skaber de en orden, og sørger for at CD’erne er på plads, så man hurtigt kan finde den CD, som man skal bruge. Det gør et en del lettere at have styr på sine CD’er, og man kan sige, at resultatet af at have en CD boks er, at den bidrager til at have mindre rod.

Find inspiration til at bruge kasser i indretningen her

 

Læs mere herinde:

Køb en sæbedispenser med sensor til kontoret med det samme

Fotopapir sikrer kvaliteten af dine billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *