Vaser fra Kähler passer til alt

Få blomster ind i huset (Foto Cahetu.com)
Få blomster ind i huset (Foto Cahetu.com)

Står du og mangler den sigende detalje til din stue eller dit soveværelse? Den sidste ting, som er prikken over i’et. Din vindueskarm er helt tom og bar. Så der er lige plads til en vase, som kan fuldende dit indretningsprojekt. Der findes få designs, som kan prale af at matche stort set alle stile. En vase fra serien Omaggio af Kähler er sådan et design.

Striber er altid in

Det er de færreste mærker, som er i stand til at lave et tidsløst og samtidigt smukt design. Med serien Omaggio har Kähler gjort det muligt. Deres vaser er enkelt designet, grundfarven er lys beige, og så er vaserne prydet af vandrette striber i forskellige størrelser. De mange farver gør det mulig at købe en vase, der passer ind i lige præcist din smag. Vaserne fås i tre forskellige størrelser og til en pris mellem 199 og 399 kr.

Gå efter sjove former

Hvis du er mere til noget lidt visuelt skævt, har Kähler også lavet en serie af vaser, der udfordre den klassiske form. Serien hedder Bulbino, og vaserne kan ligesom Omaggio fås i flere forskellige farver. De kan kun fås i en størrelse og koster 249 kr til normalt pris.

Se alle Kähler vaserne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *