7 gode råd til et produktivt hjemmekontor

Man arbejder bedst, når man arbejder effektivt, og der er intet værre end konstante forstyrrelser fra omgivelserne. Mange kan nikke genkendende til den frustration, der kan opstå, når man er taget på cafe eller har siddet i stuen for at få et stykke arbejde af vejen, men er blevet distraheret af andre menneskers højlydte snak eller egne overspringshandlinger.

En god måde at undgå dette er ved at indrette et hjemmekontor, så produktiviteten kan øges til det optimale niveau. Således skaber du et rum i hjemmet, som er beregnet til at arbejde seriøst.

Tjen penge online fra hjemmekontoret

Flere og flere tjener penge ved at arbejde med online opgaver, og udbuddet af muligheder for onlineløsninger til lidt ekstra på kontoen stiger konstant. Populære måder at gøre dette på er bl.a. ved at oddse, udfylde spørgeskemaer, handle med aktier og valuta, ved at være tekstforfatter eller lave hjemmesider for folk. Mulighederne er mange, og det handler om at finde den niche, du har talent for.

Her er det alfa og omega, at du kan arbejde produktivt hjemmefra, så du får opgaverne færdige til eventuelle deadlines. Men også for din egen skyld, så arbejdet bliver taget seriøst, selvom du arbejder hjemmefra.

Optimer dit fokus og din effektivitet

Læs med her og få 7 gode råd til indretningen af et produktivt hjemmekontor:

  1. God belysning. Det er vigtigt, at der både er en generel lyskilde i rummet, som skaber et behageligt lys, og samtidig en lyskilde på skrivebordet.
  2. Vælg en god stol. Ergonomi er vigtigt, når man sidder mange timer på kontoret. For at undgå smerter i læn, ryg og nakke skal man sidde godt. Gå derfor ikke på kompromis med din kontorstol.
  3. Find et godt skrivebord. Det er ligeledes vigtigt, at skrivebordet har den rette højde ift. din krop for at undgå skader. God plads på skrivebordet kan også være en fordel.
  4. Hold orden i tingene. Det er en tidsrøver at have uorden i mapper, papirer og bøger. Vælg derfor nogle gode skabe, kontorkasser, papirsorteringssystemer, osv. Så du kan holde orden i opbevaringen på hjemmekontoret.
  5. Tænk over placeringen af møbler. Det kan være kedeligt at sidde og stirre direkte ind i en hvid væg, derfor kan det være en fordel at placere møblerne, så rummet er spændende at opholde sig i.
  6. Gør kontoret hyggeligt. Planter, billeder og personlige dekorationer er fine detaljer, som kan gøre kontoret personligt, og mere lokkende at opholde sig i.
  7. Hold kontoret i neutrale farver. Jo mindre forvirring der er omkring dig, jo mindre vil du føle dig distraheret. Hold derfor lokalet i neutrale farver, du kan holde ud at kigge på.

Gør dig selv og din bankkonto en tjeneste og indret et hjemmekontor for at få mest ud af den tid, du bruger på at tjene dine penge online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *