Altandøren er halvdelen af oplevelsen

Fransk altan (foto: minaltan.dk)
Fransk altan med en smuk altandør gør en forskel (foto: minaltan.dk)

Hvad er en altan uden en altandør? I har i boligforeningen netop taget beslutningen om at få en ny altan. Den følgende situation har du sikkert tænkt på og drømt om mange gange. Luk øjnene. Forestil dig, at du slår døren op til din nye altan. Du har måske ikke tænkt meget over det. Men hvilken dør slår du op?

 

Luk mere lys ind i rummet

Hvis  du har besluttet dig for en ny altan til dit hjem, skal man have i mente at altandøren er en stor del af pakken. Den skal passe, ikke kun til altanen, men også resten af dit hjem – bygningen og din lejlighed. Den er din nye udgang til et solrigt spot, og derfor en vigtigt del af oplevelsen. En altan dør er en stor del af fornemmelsen ved at eje en altan. Ikke alene skal den passe til selve altanen, din lejlighed og måske også størrelsen. Det skal også give dig den fornemmelse, som du drømmer om, hver gang du åbner døren til din solrige altan.

 

Altandør i mange former

En altandør kommer i mange former for løsninger, og det er vigtigt at de løsninger passer til dig. Det afhænger dog af det vindue, som altandøren erstatter. Et to-fags vindue betyder, at du får en 2-fags altandør. Det samme gælder 1 eller 3-fags vinduer efter krav fra kommunerne. En foldedør er ofte populær og en fordel, da hele dørpartiet kan åbnes, så du får en masse lys og luft ind i din lejlighed, hvilket ofte gør, at din altan føles som et ekstra rum til lejligheden og giver følelsen af masser af plads. Altandørene er CE- og energimærket og med 5 års garanti, så du er garanteret den fornemmelse, du altid har drømt om og forstillet dig, når du åbner din altandør.

 

Se hvilket udvalg af altandøre, du kan vælge mellem her

 

Læs mere:

Du kan få mere ud af din altan med en altanafskærmning

Stål altan har et rustikt look og holder til det danske vejr

 

One thought on “Altandøren er halvdelen af oplevelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *