Antik indretning i det moderne hjem

antik indretning
Skab en unik indretning med antik indretning i hjemmet

Lige for tiden er det simple på mode, hvad angår boligindretningen. Lækre, lyse materialer kombineret med få brydende elementer er det absolut mest populære inden for det moderne hjem, og her passer antik indretning overraskende godt ind. I en stue med skandinavisk design og masser af rene linjer kan en antik lænestol eller et gammelt spisebord passe fantastisk ind og skabe den personlige følelse, som man godt kan mangle i et rum, der ellers er baseret på den moderne indretningsstil.

Sådan bruger du antik indretning i hjemmet

Der er selvfølgelig altid mulighed for at indrette hele ens hjem i en antik stil, hvis man er til det, men for de fleste mennesker under 60 er dette ikke målet. Hvordan man vælger at gøre, er selvfølgelig op til en selv, og der er heldigvis masser af lækre møbler på markedet i dag, når man leder efter antik indretning. Det kan dog godt blive en halvdyr fornøjelse at fylde sit hjem med genstande til antik indretning, og derfor vælger mange også at tilføje en enkelt antikvitet til et rum, der ellers er præget af moderne indretning. Et godt valg kan være et mørkt træmøbel med lækre detaljer, som virkelig kan agere bølgebryder i en moderne stue med hvidt stof og lyse træsorter. For at føre en rød tråd igennem det hele kan man vælge at få ombetrukket sin nyindkøbte genstand til antik indretning, så betrækket på en gammel, smuk lænestol bliver opdateret til nutiden uden at give afkald på det traditionsrige look.

Køb antik indretning på nettet og spar penge

Selvom der er stor tradition for antikvitetshandler i fysiske butikker, kan man dog også gøre nogle fantastiske kup på internettet, hvor der dukker flere og butikker op med fokus på netop dette aspekt af indretningen. Ønsker man at tilføje antik indretning til sit hjem, kan man derfor med fordel kigge sig lidt omkring på nettet efter butikker, der sælger lækre møbler til en fornuftig pris. Onlinebutikker med antikvitetsvarer har den store fordel, at de ikke behøver at betale udgifterne til at have en butik, og de kan også slippe for at ansætte personale til at passe butikken. I mange tilfælde fungerer netbutikker med fokus på antik indretning dog mest som et showroom, hvor man kan se deres udvalg af antikke møbler på nettet. Er man interesseret, skal man ofte møde op personligt på en adresse for at se nærmere på møblet, da det kan være rigtig dyrt og besværligt at arrangere fragt for et stort og skrøbeligt møbel til antik indretning.

Få mere inspiration til antik indretning på antikindretning.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *