Arbejdsborde – det er her kreativiteten begynder

Skab de bedste forudsætninger med et arbejdsbord (foto traevarer.dk)
Skab de bedste forudsætninger med et arbejdsbord (foto traevarer.dk)

Der er noget magisk over et godt arbejdsbord. Det handler om at indrette det, så man har overskud og kan finde inspiration til sit arbejde, hvad end man laver. Der er rigtig meget, der kan tage sin begyndelse på et godt arbejdsbord. Om det så er første litterære udkast, det første spadestik til en ny forretning eller måske et brev til en, der betyder meget.

Måske er du så heldig at have rum i hus eller lejlighed til et helt arbejdsværelse, men mange må nøjes med at integrere arbejdsrummet med et andet værelse. Det kan være stuen, soveværelset eller noget tredje. Så gælder det om at skabe et lækkert arbejdsmiljø med lidt god fantasi, en komfortabel stol og forskelligt tilbehør til arbejdsbordet, der kan overskueliggøre og samle.

Du skal først og fremmest sidde godt ved dit nye arbejdsbord

Det kan være, at du skal bruge rigtig lang tid ved dit arbejdsbord, og så er det bestemt vigtigt at sidde godt. Nogle borde kan indstilles i højden, men et helt almindeligt bord kan være perfekt for dig, hvis bare du sørger for, at det har en højde, der passer til dig. Der er ikke noget være end at arbejde ved et bord, der enten er for højt eller for lavt, og på sigt giver det både spændinger og ømhed i ryg og skuldre, hvis du arbejder forkert. Der kan hurtigt sætte sig som en spændingshovedpine, der bliver svær at komme af med igen.

Nogle borde er bygget til et specielt formål. Hvis du for eksempel skal tegne ved bordet. Så kan bordpladen indstilles, så den hælder skråt, og det bliver nemmere at tegne ved bordet. Det er et typisk arkitektbord, men kan også sagtens være det perfekte bord til der, der skriver i hånden.

Se et stort udvalg af arbejdsborde her: http://www.traevarer.dk/Skrive-og-arbejdsborde.70.aspx

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *