By Nord: Sådan skaber du hygge i dit hjem

Spred den nordlige stemning med By Nord (foto Cahetu.com)
Spred den nordlige stemning med By Nord (foto Cahetu.com)

Er du en af de mange danskere, der elsker at hygge derhjemme med familien, og især her i disse vintermåneder, hvor der er mørkt og koldt uden for? For os danskere er det næsten noget af det, vi er aller bedst til, nemlig at hygge. Vi elsker at være inden døre og skabe hygge ved at tænde stearinlys, bage boller, drikke en kop varm te osv. Og vejret for tiden indbyder mere til det, end nogensinde før. Så saml familien i sofaen og kravl ind under tæppet og lyt til blæsten, der suser udenfor.

Fordi vi er vilde med hygge, er mange af os også meget opmærksomme på, at vi gerne vil bo hyggeligt. Vi vil gerne bo i et hjem, hvor nøgleordet er hygge, men også god stil. Og de to ting kan sagtens kombineres uden problemer.

By Nord: Skab hygge med disse items

Der findes mange måder at skabe hygge i sit hjem, men en stensikker vinder er at have mange fine ting, der er lidt skæve og finurlige, om som kan skabe en god stemning i hjemmet. Mærket By Nord laver mange finde ting, der helt sikkert kan passe ind i de fleste hjem og skabe en god stemning. Det kan være et lækkert sengetøj eller sengetæppe på sengen, finde puder i sofaen med sjove motiver, det kan være et fint bruseforhæng eller et sjovt forklæde, mulighederne er mange. Det er bare med at bruge sin fantasi og tænke over, hvad der vil passe ind i netop dit hjem. Tænd herefter nogle stearinlys, det er også en sikkert vinder. Belysning betyder nemlig også noget for hyggen, så vær opmærksom på dine lamper og spots i hjemmet, der kan gøre en afgørende stor forskel.

Find By Nord hos Cahetu.com

Find mere inspiration til By Nord sengetøj her:

Gør din seng personlig med sengetøj fra By Nord

By Nord sengetøj – Moderne luksus til dit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *