Dunlopillo tilbyder og beriger mennesket en sund søvn

Dunlopillo  (foto: sengespecialisten.dk)
Dunlopillo (foto: sengespecialisten.dk)

Senge er som stridsvogne ind i drømmenes dal. Det handler om at stige ombord, det handler om at gribe chancen og tage fat i drømmene, som de kommer. I drømmenes dal befinder drømmenes sjove og særlige figurer sig. Her får man kontakt til en underbevidsthed, som vi ellers ikke forstår, og som vi ellers har svært ved at få kontakt til. Fordi vi har travlt. Fordi mennesker til dagligt konstant bruger energi og kræfter på at holde en dagligdag igang, er det til tider svært at komme i nærkontakt med den underbevidste side, som ellers også udgør vores psyke og sjælliv. Sjællivet eksisterer således i en todelt retning: Det vi ser, og det vi mærker. Hvad vi ser, har som regel kontakt til det, vi mærker. Men hvad nu hvis man aldrig ser eller mærker efter? Det er vigtigt med ro, ligesom det er vigtigt med gode søvnvaner. Gode søvnvaner er med til at bidrage noget sund og godt til en kropslighed og personlige velvære. Man kommer i balance og i kontakt med sig selv, når man fastholder nogle gode rutiner og vaner. Det er i sandhed her, man kommer sig selv nær, og man finder sig selv som et reflekterende menneske.

Det underbevidste

For mennesker er meget mere end vanehandlinger og aktivitet. Mennesket er ligeså meget denne uløselige refleksion i drømmenes dal. Dunlopillo griber fat i os og giver vores tilværelse nye perspektiver. Vi nærmer os det underbevidste, og vi nærmer os samtidig også noget helt essentielt.

Invitation til refleksion

Dunlopillo er en invitation til noget, som måske kun kan mærkes og fornemmes. Måske mangler ordene substans endnu, måske mangler de erfaringsmæssigt indhold? Uanset hvad kan man være sikker på, at Dunlopillo tilbyder søvnen, kroppen og vanerne noget nyt, et nyt indhold, en ny invitation i refleksion over erfaringens mangfoldighed.

 

Køb Dunlopillo her

 

Find flere produkter fra Dunlopillo her:

Dunlopillo madras giver dig en uovertruffen nattesøvn

Dunlopillo elevationssenge – sov godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *