En topmadras hjælper til super gode søvnbetingelser

Sov blødere og bedre (foto sengespecialisten.dk)
Sov blødere og bedre (foto sengespecialisten.dk)

God søvn er en af de centrale komponenter i vores hverdag for, at vi kan fungere optimalt. Det er helt afgørende at vi får den rigtige mængde søvn og at kvaliteten er god. Det indebærer blandt andet at vi ikke har det for varmt, at vores madras er tilpasset vores krop og at der er adgang til frisk luft. For at få den optimale tur til drømmeland er det således ikke ligegyldigt, hvad vi ligger i og på. Helt sikkert er det imidlertid også, at dårlig søvn over en længere periode er usundt og skidt for helbredet. Der er påvist en række negative konsekvenser ved kontinuerligt at sove dårligt, og det bør man for alt i verden undgå.

Skab de bedste betingelser for god søvn

Man kan dog selv gøre noget for at få den bedst mulige søvn. Ved at være opmærksom på en række forhold, kan man hjælpe sig selv til bedre søvn. Det gælder som førnævnt blandt andet et sundt indeklima med frisk luft, og gode gardiner så man ikke bliver forstyrret for meget af lys. Vigtigst af alt er dog en god madras og topmadras. Mange mennesker tror ikke det er vigtigt med en topmadras, men der tager de helt fejl. En topmadras er en af de muligheder, man selv har, for at justere sin seng efter egne ønsker og behov. Man kan nemlig få topmadrasser i mange forskellige typer, hvilket afspejler sig i hvorvidt de er bløde, medium eller hårde.

En topmadras hjælper kroppen med at ånde

Det er ganske vigtigt at kroppen har mulighed for at ånde i løbet af natten. Sover man for varmt, har det en række negative konsekvenser for kvaliteten af vores søvn, og hvor dybt vi kan sove. En god topmadras er således med til både at holde på varmen når nødvendigt, såvel som at ventilere når der er brug for det.

Find din topmadras her: http://www.sengespecialisten.dk/tilbehor/topmadrasser/

Vi vil også anbefale disse artikler i forbindelse med valg af madras:

Dunlopillo madras giver dig en uovertruffen nattesøvn

Madras er noget du kan bruge, hvis I vil lege filmaften

Madrasser: Få adgang til drømmeland

One thought on “En topmadras hjælper til super gode søvnbetingelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *