Få privatlivet tilbage i din lejlighed med gardiner

Nogle gange er det rart at lukke helt af (Kilde Colefax.com)
Nogle gange er det rart at lukke helt af (Kilde Colefax.com)

I en etageejendom kan det sommetider være svært at føle sig helt afskærmet fra sine naboer og de folk, er bor i ejendommen overfor. Alle har brug for privatliv, og derfor er det en god idé at tænke privatlivet ind i din boligindretning.

Er lejligheden lydt?

Mange ældre ejendomme er ikke særlig godt isoleret, og derfor kan du høre alt, hvad dine naboer foretager sig, og måske endnu værre; de kan høre alt, hvad du laver. Det kan være et hak i tuden på følelsen af privatliv. Så sidder du med problemet, at du hele tiden kan følge med i underboens sene telefonsamtaler eller efterhånden har lært hele teksten til naboens yndlingssang, må der gøres noget. Et tæppe på gulvet kan i mange tilfælde hjælpe med at dæmpe lyden fra din underbo, og hvad angår naboen, kan du hænge malerier eller vægtæpper op – det tager det værste.

Prøv med gardiner

Er du derimod i den uheldige situation, at den modstående ejendoms beboere kan kigge lige ind i dit soveværelse, skal der selvfølgelig også gøres noget ved det. Du skal have mulighed for at føle dig helt alene i dit eget værelse, og her kan det være en god idé at anskaffe sig nogle gardiner. Enten kan du vælge nogle almindelige af slagsen, der stadig lukker lidt lys ind, selvom de er trukket for. Men du kan også gå i en anden retning og vælge nogle persienner, der lukker helt af for omverdenen. Det er helt op til dig og dit behov for privatliv.

Klik her, hvis du vil se, hvilke muligheder der inden for gardiner

One thought on “Få privatlivet tilbage i din lejlighed med gardiner

  • […] Nogle vil have svært ved at sætte en finger på, hvad det kan være, mens andre ser det med det samme. Der mangler personlighed. Personlighed i din bolig er med til at afstresse dig efter en lang dag. Det kan derfor betyde meget for din evne til at slappe af, hvis du ikke føler dig hjemme og tilpas i dit hjem. Her vil et sengetæppe til din nye seng måske hjælpe dig på vej. Det kan også være, at du savner lidt ro og mørke, hvilket du kan få med de helt rigtige gardiner. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *