Få et affaldsstativ til køkkenet – alt andet er ærgerligt

Få lidt bedre orden, med et affaldsstativ (foto kontorting.dk)
Få lidt bedre orden, med et affaldsstativ (foto: kontorting.dk)

I den miljøbeviste verden vi lever i i dag, er det vigtigt også at genbruge, sortere affald og den slags. Det kan affaldsstativet hjælpe dig med. Det er en nem, smart og billig løsning til at komme i gang med affaldssortering. Er du ikke til de store bøtter og beholdere i køkkenet, kan du nøjes med de klassiske affaldsstativer og så sætte en pose i.

 

Også på kontoret

Hvad du gør med tingene der fra, er selvfølgelig helt op til dig. Men hvis du for eksempel putter alle dine glasvarer i en pose, er de nemmere at transportere ud til den store glascontainer. Det samme gælder almindeligt køkkenaffald og konserves. Du kan sætte to eller tre stativer på indersiden af lågen. På den måde fylder de ikke mere end hvis der havde været ét stativ, som du måske har været vant til. Du skal heller ikke ud med affaldet oftere, for f.eks. glas eller konserveres kan ligge i posen lidt længere. Den miljøbevidste ting kan du fint tage med på arbejde. Ofte er der mere plads, så der kan være flere større affaldsstativer til større poser – også her kan der være én til almindeligt køkkenaffald, én til glas, én til konserveres og så videre.

 

Hold orden på kontoret

Det er en god måde at komme i gang på, for de store stativer er ikke til at overse. Og på den måde kommer I alle sammen hurtigt i gang med at sortere affald og gøre noget godt for naturen. Samtidig kan du også få stativer, som skåner din ryg, sådan at du ikke skal gå og bukke dig hele tiden, for at smide skrald ud. De store stativer er nemlig produceret i en hvis højde, sådan at du ikke skal anstrenge dig mere end nødvendigt.

 

Find et affaldsstativ og meget andet sjovt og miljørigtig både til hjemmet og til kontoret lige her. 

 

Se mere:

Fotopapir sikrer kvaliteten af dine billeder

Magnetisk glastavle – en praktisk foranstaltning

 

One thought on “Få et affaldsstativ til køkkenet – alt andet er ærgerligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *