Få lys og luft i dit hus eller lejlighed med en fin altan

En balkon kan give dit hjem det luftrum der mangler (foto minaltan.dk)
En altan kan give dit hjem det luftrum der mangler (foto minaltan.dk)

Dårlig luft og mangel på udluftningsmuligheder er vilkårene i mange gamle lejligheder. Her kan altaner gøre store forskelle. Placer eksempelvis en altan i din stue og du har lige pludselig ikke bare et sted at spise din morgenmad om sommeren, men også en hel dør til at lufte ud og en dør med glas, der lukker et dejligt lys ind i din lejlighed.

Tilføj et ekstra rum

Har du et hus på flere etager kan altaner også gøre dig endnu gladere for dit hjem. Placer eksempelvis altaner foran værelser og soveværelser og du har lige pludselig udsigt og morgenlys at vågne op til. Altaner kan også øge husets værdi markant, da lys, luft og udemuligheder er højt på mange køberes ønskeliste. Altaner er ikke kun for de, der har havudsigt. Du kan sagtens have en altan, selvom der kun er udsigt til din have eller en vej. At stå og følge med i, hvad der sker nede på gade kan give mange gode stunder og inspiration. Det eneste du skal tænke over, når du overvejer en altan er, om den kommer til at lukke støj ind. Her findes der dog gode muligheder for at sætte støjskærme op på altanen.

 

Altaner med urbane haver

Altaner er en mulighed for at have et udendørsområde, selvom du bor inde midt i byen. Her kan du faktisk plante en lille have, som kan give dig frisk salat og urter på frokostbordet. Haver er nemlig ikke kun forbeholdt folk på landet og de seneste år har urban gardening hittet i mange store byer. Du kan både plante grøntsager i potter eller små bede eller du kan arbejde i højden og lave din egen hængenden have ved at hænge urtepotter op.

 

På www.minaltan.dk kan du finde inspiration til altaner og måske også finde en, der passer din smag.

 

Få mere information herinde:

Du kan ikke leve uden en altan

Din balkon er dit frirum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *