Halvhøj juniorseng giver en fantastisk børnesøvn

Halvt seng, halv legeborg (foto traevarer.dk)
Halvt seng, halv legeborg (foto traevarer.dk)

Det er faktisk ikke helt ligegyldigt, hvilken seng man sover i. Det troede du nok heller ikke, men det er faktisk vigtigere at vælge den helt rigtige seng, end du tror. Senge kan give fantastiske nætter, men dårlige af slagsen kan også være med til at gøre dig trættere og mere stiv i kroppen, end hvad du behøver.

For børn gælder det, at senge skal være noget de glæder sig over. Senge skal passe til deres behov og få dem til at føle sig trygge og god tilpas. Det gør halvhøje juniorsenge. En halvhøj juniorseng er tilpasset børn, der hverken er helt store eller helt små. Den er altså mindre end en voksenseng, fordi dit barn ikke har brug for så meget plads at sove. Det gør samtidig at den passer perfekt ind på et børneværelse, hvor der hellere skal være plads til leg end til praktiske sager.

Et væld af muligheder

Ligesom at en seng ikke bare er en seng, så er en halvhøj juniorseng ikke bare en halvhøj juniorseng.

Nogle juniorsenge passer til drengeværelser, hvor andre er perfekte til piger. Det kan naturligvis også krydses. Det handler om at vælge den seng, der passer til de ting, dit barn godt kan lide at lave.

Under en halvhøj juniorseng er der plads til forskellige ting. På den ene side kan man lave et hulerum, hvor man kan trække gardiner for. På den anden side kan man også indrette pladsen lidt mere praktisk til skrivebord, hvor man kan læse, tegne og male.

Der er mange muligheder.

Selve den halvhøje juniorseng er også et oplagt møbel til at sætte gang i legen. På en halvhøj juniorseng kan man sætte en rutsjebane eller et tårn. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen, der gør en træt og luller en sikkert i søvn om aftenen.

Se et udvalg af halvhøj juniorseng her
Læs meget mere om senge her:

Senge er drømmenes skønne transportmiddel

Elevationssenge giver dig optimale rammer for god søvn

Tempur seng er til dig, der ikke vil have ondt i ryggen

One thought on “Halvhøj juniorseng giver en fantastisk børnesøvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *