Hovedpuder og dyner er din nøgle til drømmeland

Fornemmelsen af at vågne op af sig selv og ikke ved lyden af en alarm er helt fantastisk. Ikke bare fordi et tavst væggeur er tegnet på en dag uden planer, fyldt til randen med frihed, men også fordi du er helt veludhvilet. Og netop den følelse, at have fået lige præcis den mængde søvn din krop har brug for, giver dig energi til at lave præcis det du vil hele dagen. Søvn er dog ikke bare vigtig for vores umiddelbare energiniveau. Dagen er hård ved vores kroppen, og det er, når vi sover, at kroppen gendanner de ting, der er gået i løbet af den vågne tid. Hvis vi over en længere periode ikke får nok søvn, gør det os ikke bare utrolig trætte og uoplagte, men kan gøre vores hukommelse dårlig og påvirke vores immunforsvar. På grund af søvnens store betydning for vores krops funktion er sengen og dens tilbehør bestemt ikke et sted at gå på kompromis. Især hovedpuden er et vigtigt redskab for at få den optimale nattesøvn. Den former sig efter din hovedform og støtter din nakke, så du slapper af i hele kroppen. Den rigtige hovedpude er din nøgle til drømmeland – nat efter nat.

Forskellig krop, forskellig pude

Menneskers kroppe er hver især unikke, ingen er helt ens. Det betyder også, at du ikke bare kan vælge en standard hovedpude og forvente at få den optimale effekt og nattesøvn. Din nakke og din ryg har båret andre ting, på andre måder og flere eller færre gange end naboens og har måske nogle specielle behov. Den rette hovedpude giver også nogle krav til brugeren, da du skal kende din krop, og hvad den har brug for. Eksperimenter dig frem og find frem til den hovedpude, som kan give dig den bedste nattesøvn og dermed de bedste dage.

En Tempur hovedpude er med til at skabe det gode liv

Hvis man vil have et godt liv, kan man være stensikker på, at man skal tage sine foranstaltninger. Det gode liv kommer nemlig ikke af sig selv. Derfor er det vigtigt, at man ser på, hvordan man øger sin livskvalitet. Det er naturligvis et spørgsmål, hvortil der kan være rigtig mange svar. Vores behov varierer nemlig fra person til person, i og med at vi alle er selvstændige individer. Derfor kan vi aldrig blot følge en manual til, hvordan vi får det godt. Der findes dog en række ting, hvis indvirkning man ikke kan betvivle. Det er ting som fysiske behov, såsom motion, god kost og god søvn. Netop den gode søvn er vital, idet det er her, vi henter en stor del af den energi, vi skal bruge til resten af vores opgaver i dagligdagen. Derfor er det vigtigt, at vi sørger for, at søvnen bliver god og sund for os. En Tempur hovedpude an sørge for, at vores nakke ikke lider overlast, samt at søvnen kommer til at arbejde til vores fordel.

Ergonomisk korrekt nakkestøtte

Der findes nemlig forskellige typer hovedpuder – også hos Tempur. Man kan dog altid være sikker på, at kvaliteten er i top, således at man får det maksimale ud af søvnen hver eneste nat. Tempur udformer nemlig deres hovedpuder på en måde, så de kan støtte vores nakke, samt at de former sig efter vores hoved, hals og nakke. Derfor hjælper en Tempur hovedpude os i jagten på det gode liv. Vi får den nødvendige søvn, ligesom kvaliteten af søvnen også bliver lige så god, som den skal være. Derfor hjælper Tempur hovedpuder os til at restituere tilstrækkeligt, mens vi sover. Ønsker man altså det gode liv, så er en Tempur hovedpude altså et rigtig fornuftigt sted at starte ud. Det gør i hvert fald ingenting værre!

Sommerdyner lader kroppen hvile, flyde og sanse på en gang

Sommerdyner skal gerne være luftige og rare. Hvis ikke de er det, er der intet ved at have dem. Sommerdyner skal føles som en drøm, der er luftig og givende. De skal føles helt naturlig at lægge over sig. Det er sådan, glæde føles. Glæden føles luftig og lettende. Den føles som noget, der er naturligt og vedkommende. En dyne er på en eller anden måde ens bedste ven om natten. Det er noget, som man naturligt forbinder sig til og forbinder med megen glæde. Den glæde, der er ved at gå til ro om nætterne, navnligt sommernætterne, skal gerne forbindes med det, som kan kaldes en fysisk lettelse. Den fysiske lettelse betoner den psykiske stoiske ro, der gerne burde tilkomme en, når man lægger sig til ro. Roen er at finde i de rolige stunder, de stille punkter, hvor man i og for sig sætter sig tilbage til sig selv.

At sanse og tænke

For at opbløde dualismen mellem krop og sind bør man bestræbe sig på at sanse, som man tænker, og tænke, som man sanser. Lader man dynen trænge godt nok ind til kroppen, er det sikkert, at den også på et tidspunkt vil ramme sindet og dermed også sjælen. For at lade denne følelse vare ved, er det vigtigt, at man øver sig på netop at sanse tænkende og tænke sansende. Det er en øvelse i at være nærværende. Nærværet udøver ingen vold, men lader blot nogle enkelte grænseflader berøre det, som er selvet.

dyne

En overkommelse af det subjektive

Det selv som er selvet er meget mere end blot en udøvelse af det subjektive. Det er ligeså meget en overkommelse af det, der nu engang udgør de enkelte individer. Det handler i og for sig om at komme nær det, der virkelig betyder noget. Sommerdyner er konkretiseringen af de lune sommernætter med halvåbne vinduer.

Hold varmen med en dundyne

Det er stadig vinter uden for, og kulden virker ikke til at forlade Danmark lige foreløbig. Sneen ligger sig igen og igen på gaderne og folk hoster om kap. Hvis du har har en tendens til at fryse, så kan det især blive et problem om natten, hvis du bor i en lejlighed, der ikke er isoleret tilstrækkeligt. En måde, hvorpå du kan undgå kulde og træk, er ved at sikre dig, at du har en ordentlig dyne, der kan holde dig varm om natten. Det kan for eksempel være med en dundyne.

Du vil få glæde af dun

Der er rigtig mange dyner, der er gode nu om stunder, men en af de dyner, som du helt sikkert vil få meget glæde af, er en dundyne. Dun har i mange årtier været brugt i dyner, og det gør også, at dundynerne i dag er optimeret så meget, at hvis du vælger en dundyne, så er du sikker på, at du ikke kommer til at fryse om natten. Det er dog vigtigt, at du vælger at købe en dyne, der er lang nok. Hvis du har en dundyne, der er for kort, så kan du stadig godt komme til at fryse enten dine tær, eller du kan komme til at fryse din overkrop, fordi dynen ikke er lang nok. Du kan altid få råd og vejledning hos forhandlerne, som vil fortælle dig, hvor lang din dundyne burde være, før du får det mest optimale ud af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *