Hvad skal børnene sove i?

Vælg sengetøj med omhu (Foto Cahetu.com)
Vælg sengetøj med omhu (Foto Cahetu.com)

Sengetøj kommer i mange forskellige farver og kvaliteter. Når du vælger sengetøj til dig selv, har du måske en tilbøjelighed til at vælge primært efter farver og mønstre. Men når det kommer til sengetøj til børn, er der nogle ting, du skal være ekstra opmærksom på.

Undgå allergi

Først og fremmest skal du sikre dig, at dit barns nye sengetøj er astma- og allergitestet og desuden fremstillet uden kunstfibre. Gå ikke på kompromis med kvaliteten og kig efter noget i 100% bomuld enten egyptisk eller damask. Desuden fås syngetøj også i flonel, som er blødt og rart for dit barn. Det er især godt for spædbarnet. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du også kaste dig ud i ægte silke. Det er lidt dyrere, men det kan være godt til varme sommernætter.

Passer prisen?

Du skal jo som regel anskaffe flere sæt end et , men du behøver ikke at gå i panik, hvis budgettet ikke holder til den helt store shoppingtur,. Du kan sagtens finde noget sengetøj, som er godt for dit barn til en billig penge. En enkel googlesøgning giver dig nogle gode bud på, hvor du skal lede for at finde et billigt og stadig kvalitetsbevidst alternativ til ægte silke. Men det kan være en god idé at vælge en webshop, som også har en fysisk forretning. Så kan du nemlig gå ned og mærke på stoffet, og være helt sikker på, at det sengetøj er noget, du har lyst til, at dit barn skal bruge.

Find f.eks. Hay sengetøj her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *