Indfri drømmen om dit eget arkitekttegnet hus

Spar på strøm og varme (foto ltm.dk)
Spar på strøm og varme (foto ltm.dk)

Arkitekturen og byplanlægningen er med til at karakterisere dit hjem og dets omgivelser. Det er her rammerne udgøres for liv. Det er her at familier, børn og venner skaber deres egne personlige rammer. Derfor er det ikke helt uvæsentligt, hvilken ramme du vil have for din bolig. Det er heller ikke uvæsentligt hvilket arkitekttegnet hus du vælger. Der er karakteristiske bygningstyper alle steder. Der er byrum veje, haver og mødesteder som danner de fysiske rammer for dit hjem i Danmark.

 

Vælg med omtanke og vær kritisk

Og alt spiller ind, når du skal finde ud af hvor du vil bo. Alt spiller ind, når du vil finde dit unikke arkitekttegnede hus. Det er her i din drømmebolig, at du skal leve dit liv. Når du skal være dit arkitekttegnede hus, er det essentielt at du er kritisk. Det er essentielt at du vælger med omtanke. Hvad enten du ønsker at have en klassisk murermestervilla, funkisvilla eller en klassisk patriciavilla. Lær området, hvor du vælger at slå dig ned, godt at kende. Det er nemlig disse rammer, som du skal udleve din drøm og dit fremtidige liv. Patriciavillaer er ofte arkitekttegnede huse, som tilhører den såkaldt historicistiske periode i Danmark. Elementer fra tidligere tiders arkitektur er genbrugt. Det kan være stile som gotisk, renæssance eller barok.

 

Lav en liste over ønskerne

Det er eksklusive villaer som er bygget af meget høj kvalitet. Funkisvillaen tilhører en anden tid og det samme gør murermester villaen. Murermestervillaerne blev typisk bygget i 1913 og frem til 1930’erne. De er typiske også arkitekttegnede og er typisk minde end patriciavillaerne. Den klassiske murermestervilla er næsten lige så dansk som et dansk kolonihavehus. Men når du vælger, at få dit hus arkitekttegnet er du ikke begrænset. Du kan vælge og designe dit hus, som du vil. Du kan gøre dit hus personligt og unikt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *