Køb seng som giver dig en bedre nattesøvn

En god seng (foto Dunlopillo.dk)
En god seng (foto Dunlopillo.dk)

Vi har alle prøvet at sove i en seng, som giver dårlig nattesøvn, hvor man drømmer sig hen til en bedre seng. Går du med tanker om at købe ny seng, så er der mange ting at tage stilling til. En seng kan være en kostelig affære, men finder man den helt rigtige seng, så er den alle pengene værd.

Hvilken seng skal man købe?

Som nævnt er der mange senge at tage stilling til. Det drejer sig både om at skabe komfort og om at få den gode nattesøvn. I dag findes der normale boxmadras senge, som blot er en typisk seng uden den kan noget ekstra. Så findes der elevationssenge som i dag er så smarte og moderne at man kan benytte sin mobil til at styre elevationen. Hvilken seng du kigger efter er helt klart et spørgsmål om behov og komfort.

Er du en person som døjer meget med dårlige nattesøvne er det først og fremmest at have fokus på den gode madras, som tilegner sig din krop mens du ligger og sover. Når du så har fundet den madras du gerne vil have, så er der stor sandsynlighed for at du kan vælge om den skal være en del af en elevationsseng, hvor den kan bøje og skabe velbehag i forskellige indstillinger.

Når du skal købe seng er der tre grundlæggende ting du skal have med, udover at vælge komfort i madrassen og teknikken. Det er hvilken sengestel der skal høre med, er det en almindelig størrelse eller en dobbeltseng du skal vælge og til sidst er der også at finde den sengeramme som skal passe bedst til din bolig. Selv det at vælge ben, kan være en udfordring, da der findes mange forskellige typer i mange forskellige prisklasser.

Se hvilke senge du kan købe hos Dunlopillo

 

Læs mere om gode senge:

Elevationssenge til forskellige behov

Senge er vigtige, netop fordi søvn er vigtigt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *