Kuglepenne til ethvert henseende

Kuglepenne (foto: kontorting.dk)
Kuglepenne (foto: kontorting.dk)

Om det er til dit hjemmekontor, dit egentlige kontor, skrivebordet eller køkkennet til at nedskrible en indkøbsliste i hverdagens strabadser kan det være rigtig fint med gode og flotte kuglepenne. For selvom alle kuglepenne er af en vis standard, må det være nødvendigt at nævne, at nogle kuglepenne er bedre end andre i den forstand, at de holder længere og blækket er kraftigere.

Udover det kan kuglepenne være et statuseksempel for dig, der er up-and-coming business-mand og gerne vil efterlade dig et stempel af kvalitet og elegance.

Kuglepennen er et statussymbol

Det kan godt være, at blyanter på nogle områder slår kuglepenne – det, der skrives kan hviskes ud, der kan nuanceres bedre med en blyant end med en kuglepen, og blyanter er billigere. Men kvaliteten og prisen hører desværre sammen, og det er også derfor, at kuglepenne koster mere end blyanter. Kuglepenne er – udover at være af bedre kvalitet end blyanter – samtidig et statussymbol på at være fejlfri. Man har simpelthen ikke brug for et hviskelæder, fordi man ikke laver fejl, når man ejer en kuglepen. Og der er mange mærker inden for kuglepenne, der stadig eksisterer og i allerhøjeste grad til stadighed er fremtrædende i dag – det er der en grund til. Kuglepenne er og vil alle dage være et eksempel på at have orden i sine ting og være dygtig til sit arbejde.

Kuglepenne til hjemmet

Kuglepenne er desuden smarte, fordi de aldrig skal spidses, som en blyant jo skal. Så skal man have skriblet en hurtig idé fra hjertet og ned på et stykke papir, er det væsentligt med noget, der kan skrive hurtigt og korrekt, og her er det, at kuglepenne for alvor træder i kraft – det er bare at hive proppen af, dreje på kuglepennen, give den et tryk på toppen, eller hvad der nu skal til, og så er du ellers good to go.

 

Find dine kuglepenne her

One thought on “Kuglepenne til ethvert henseende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *