Med en ny seng kan du få mere ud af livet

Elevationssenge (foto: dunlopillo.dk)
Elevationssenge, hvor man både kan løfte hovedet og fødderne (foto: dunlopillo.dk)

Selvom de fleste mennesker godt er klar over, at søvn er vigtigt for kroppen, så er der stadig et flertal, som negligerer det. De sover for lidt og pisker kroppen, så den kan holde sig vågen. De lever på koffeinkicks og et konstant højt tempo, så kroppen ikke får lov til at mærke, at den er træt. Det kan også gøre det sværere at falde i søvn, for kroppen har brug for ro. Derfor er det vigtigt, at man giver sig selv lov til at slappe af minimum et par timer før sovetid. Det giver bedre søvn. Og hvis vi skal være helt ærlige, så giver bedre søvn som regel også en bedre dag.

 

Sov god med en elevationsseng

Der er også andre ting, der kan give bedre søvn. En af de vigtigere ting er en ny seng. Når du ligger bedre, kan du også sove mere komfortabelt og tungt. På den måde kan du få mere ud af de vågne timer. Det er win-win. Men der er mange ting, du skal være opmærksom på, inden du foretager investeringen. Når du går ud og køber noget nyt, kan du ligeså godt gøre det ordentligt. Det er ærgerligt, hvis du får noget, som kun virker halvt og kunne have været meget bedre. Derfor er det værd at bruge tid på at finde den rigtige seng. En seng er nemlig ikke bare en seng. Den skal passe til dig, din krop og dine behov.

 

Din nye seng skal passe til dig

Når det kommer til madrassen, er det vigtigt, at den aflaster din krop på bedste vis. Den må ikke være for tynd, og den skal passe til din kropsvægt. Det kan også være en idé med flere madrasser. En topmadras er et lag af luksus, som gør, at du ligger endnu bedre. En rullemadras på toppen vil øge hygiejnen, fordi du nemt kan smide den i vaskemaskinen. Mennesket afgiver op til en halv liter væske i løbet af natten, og derfor beskytter en rullemadras også de andre madrasser. Sådan vil de holde længere, og sådan vil du få mere ud af din investering.

Se et stort udvalg af nye senge her.

 

Læs også:

Gode topmadrasser er enhver sengs bedste ven

Køb seng som giver dig en bedre nattesøvn

2 thoughts on “Med en ny seng kan du få mere ud af livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *