Pift hjemmet op med erhvervs belysning

Hvem siger, at erhvervs belysning kun hører til i lagerhaller, show rooms og butikker? Hvor ofte har du ikke sukket over luksuriøs belysning på de varer og udstillinger, du er stødt på, når du har været ude og shoppe? Med erhvervs belysning i hjemmet, kan du give mange rum helt nyt liv og tage din personlige indretning til det næste niveau. Hvis ikke du kan finde ordinære loftslamper, der passer til dine behov, eller du bare generelt ønsker noget, der er mere diskret, så kan erhvervs belysning være vejen frem for dig.

Placér hylder på væggen og pynt med diskret hyldebelysning, der fremhæver dine favorit håndtasker, dine flotteste stiletter eller pyntegenstande, du har kær. Denne form for erhvervs belysning er så diskret og skaber alligevel så meget eksklusivitet, præcis som du kender den fra Paris’ dyre designerbutikker. Hvis du er beriget med et walk-in closet eller gerne vil skabe perfekt ovenlys foran klædeskabet, så du altid kan finde, hvad du leder efter, vil du med sikkerhed blive ovenud lykkelig for et loft-spot, der skaber et direkte lys men samtidigt er en diskret installering.

Det samme gør sig gældende for de såkaldte pearl spots. Når de danner rammer for erhvervs belysning, hænger de typisk som perler på en snor langs et loftspanel, der lyser enkelte varer på væggen op. Du kan i hjemmet bruge dem til at fremhæve plakater eller malerier på væggen, eller i garderoben. Hvis du har et kreativt værksted eller atelier derhjemme, kan det også være rart med mere lys og et større overblik.

Værd at vide om erhvervs belysning

Forskellen på erhvervs belysning og de former for belysning, du vil finde i lamper og spots, der er beregnet til privatbrug er, at lys beregnet til showrooms eller butikker som regel er kraftigere. Ligeledes har pærerne en længere levetid, da du i erhvervslivet sjældent har ressourcerne eller tiden til at rende og skifte pærer hele tiden. Det kan sommetider være rart med ekstra belysning og ved at købe erhvervsløsninger,kan du ofte få dem skræddersyet til netop dine behov frem for at købe en færdig pakkeløsning til privaten.

De mest populære former for erhvervs belysning er indbyggede spots, store pendler, som du også kan bruge over spisebordet derhjemme, downlight der giver direkte fokus nedenfor samt pearl spots, der lader dig udvælge, hvad der skal belyses. Også de diskrete LED strips er nemme at placere, hvor du synes, der er behov for ekstra lys. De kommer i mange forskellige farver og lysstyrker, og kan eksempelvis placeres under stuebordet, i et vitrineskab eller inden i din computers kabinet for lidt ekstra lir. Du kan også pifte badeværelset derhjemme op med LED armaturer, som du kender det fra erhvervsudstillinger for køkken og bad. Det rigtige lys kan give dit hjem en helt ny vibe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *