Ringordner – din personlige organisator

ringbind kontorting
Find et ringbind til kontoret (foto: kontorting)

Som medarbejder, selvstændig, ledig, studerende eller noget helt andet, er der ofte en masse papir, dokumenter, afleveringer, ansøgninger at holde styr på. En ringorden er en god og organiseret måde at holde styr på alle de stykker papir, der ellers har tendens til at flyde og blive væk.

 

Organiser dine dokumenter med en ringorden

En ringorden – eller ringbind, som de også kaldes – er din store organisator, og kan nemt få styr på selv det største bunker papir, der ellers bliver større og større på skrivebordet eller gulvet derhjemme. En ringorden er to eller 4 ringe, der er sat ind i en mappe – med enten smal eller bred ryg – alt efter hvor meget, der kan være. Ringene åbnes eller lukkes, og det er derfor nemt og hurtigt at sortere og sætte dokumenterne i system – både på arbejdet eller derhjemme. Du kan nemt sætte plastiklommer, papir og ark i de åbne ringe – alt efter behov. Det gør det altså endnu nemmere for dig at have styr på alle de vigtige papir og dokumenter. Du kan derudover også nemt inddele indholdet i mappen i forskellige kategorier – måneder eller emner, og de forskellige ringbind på reolen, kan altså også nemt inddeles i overkategorier – fx efter fag og år.

 

Med orden i papirerne er det nemmere

Et ringbind er super nemt at personliggøre. Det forholdsvis enkle ydre kan nemt peppes op. Ved at vælge en ringorden med forside, gør det muligt at pynte dit ringorden med en grafisk eller illustrativ forside for en personlig mappe. I ryggen kan der også nemt sættes papirmateriale ned, sådan at mappen er letgenkendelig på reolen. Du kan altså nemt tilpasse ringordnerne til dit kontor, arbejdsplads eller dit hjem. Ringordnerne fås i forskellige farver.

 

Se udvalget af ringordner og tilbehør

 

Se også:

Køb en sæbedispenser med sensor til kontoret med det samme

Fotopapir sikrer kvaliteten af dine billeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *