Sengeborde – hvorfor er de uundværlige?

Et lille bord ved din side, når du sover, kan virke overflødigt. Men det er det bestemt ikke. Når du først er vant til at have et sengebord ved din side, bliver det med garanti svært for dig at undvære det igen. Et sengebord kan rent faktisk være multifunktionelt, idet du finder modeller på markedet, som, udover opbevaringspladsen ovenpå bordet, også er udstyret med skuffer til opbevaring. Uanset om det er en pose Matador Mix eller en god krimiroman.

Før du skal sove, nyder du måske et kapitel eller to i en god bog, men i det du vil lægge den fra dig, går det op for dig, at du er nødt til at rejse dig, da du ikke har et sengebord. Meningen med at læse inden sengetid, er både spændingen i at læse en god bog, men også for at finde ro i kroppen. Og den bliver ødelagt, når du er nødt til at rejse dig fra sengen igen. Så hvis du er en læsehest før sengetid, vil du med garanti sætte pris på et sengebord.

Et sengebord pynter

Et lille sengebord kan pryde et hvilket som helst værelse eller rum. Det giver den sidste finish og får rummet til at se fuldendt ud. En vigtig overvejelse er, at sengebordet ikke bør dominere rummet. Du kan købe sengeborde i alle størrelser og designs, og du bør derfor overveje, om du vil opbevare ting i – eller på – sengebordet.

Du finder altså både sengeborde, der er nydelige at se på, enkelt designede og ligeledes med yderligere opbevaringsplads, hvis du har noget, der alligevel ligger og roder. Se bare her, hvordan du kan få sengeborde i alle stilarter.

Priser alle kan forstå

Et sengebord er ikke nødvendigvis et dyrt møbel. Men hvis du søger noget eksklusivt og har øje for design og elegance, er det naturligvis også muligt at finde sengeborde på markedet, der matcher de krav. Når det er sagt, er de fleste sengeborde mulige at anskaffe sig for en ganske fornuftig sum, der ikke gør ondt i pengepungen.

Tit og ofte er det muligt at få mere for pengene, når vi taler om sengeborde. Det er muligt at få godt med plads og lækkert design til alle rum for ganske få penge. Et sengebord er et vigtigt møbel, der passer ind i alle hjem, hvorfor det også er muligt at finde i alle prisklasser. Ofte kan du for under 300 kr. få et smart sengebord, der også har rigeligt med plads til opbevaring.

Et sengebord til væggen

I dag findes sengeborde ligeledes til væggen, hvis du foretrækker mere gulvplads. Et sengebord til væggen kan pynte endnu bedre – afhængigt af rummet – end et sengebord på gulvet kan. Disse er oftest fremstillet af massiv olieret eg, hvor det typisk varierer, om det er en lys eller mørk eg. Det er naturligvis også et forhold, som du skal tage stilling til, før du investerer i et nyt sengebord. For hvad passer ind i dit hjem?

Gør derfor op med dig selv, hvad du foretrækker af farve, størrelse og materiale – og forsøg at forestille dig det i dit soveværelse. Et sengebord kan virke overflødigt, men vi garanterer, at du ikke vil fortryde det. Det både pynter og er praktisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *