Sengetæpper – Få personlighed i hjemmet

Sengetæppe (Foto indretninginspiration.dk)
Sengetæppe (Foto indretninginspiration.dk)
Nu har du endelig fået den! Lejligheden, du har ventet på i lang tid. Du har brugt flere måneder på at indrette den ligesom en billedserie fra Bo Bedre, men du er ikke tilfreds. Hvad er det der mangler?

Nogle vil have svært ved at sætte en finger på, hvad det kan være, mens andre ser det med det samme. Der mangler personlighed. Personlighed i din bolig er med til at afstresse dig efter en lang dag. Det kan derfor betyde meget for din evne til at slappe af, hvis du ikke føler dig hjemme og tilpas i dit hjem. Her vil et sengetæppe til din nye seng måske hjælpe dig på vej. Det kan også være, at du savner lidt ro og mørke, hvilket du kan få med de helt rigtige gardiner.

Et sengetæppe til enhver lejlighed

Med sengetæpper kan din bolig både få et ekstra pift, men også den personlige stil som du måske leder efter. Sengetæpper fås i mange forskellige variationer, der passer til lige præcis dit temperament. Hvis du for eksempel er ude efter et romantisk look i soveværelset, skal du gå efter de dybe røde farver.

Et sengetæppe kan også slynges over en slidt sofa, der øjeblikkeligt vil forvandles til det hyggemøbel, du har ledt længe efter. Her kan du igen variere både type og farve alt efter, hvad der passer til dig og din personlighed.

Klik her for at se et flot sengetæppe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *