Tempur topmadras yder ekstra komfort

Gør din Tempur madras bedre med en topmadras ovenpå (foto sengespecialisten.dk)
Gør din Tempur madras bedre med en topmadras ovenpå (foto sengespecialisten.dk)

En tredjedel af dit liv bruger du i din seng. Det er mere, end vi umiddelbart tænker os til, men det er nødvendigt for et velfungerende liv. Sengen er et yderst vigtigt møbel, og der er stor forskel på, hvilken seng du vælger til dit soveværelse. Madrassen og sengerammen er selvfølgelig to vigtige elementer, men det kan oftest være en god ide at finde en rigtig god og komfortabel topmadras, hvis du skal ligge ordentligt og opnå en optimal søvn.

Tempur er et sengemærke, der for alvor har sat sig på markedet og findes i mange danske hjem. Det er der flere grunde til. Tempur laver produkter i unikke materialer, der er specielt udviklet til at yde optimal støtte for din krop. Selvom du ligger stille, har du faktisk brug for rigtig god støtte natten lang. Ligger du i uvante eller akavede stillinger kan det ikke bare resultere i ringe søvn, der kan give problemer med både velvære og helbred, det kan også resultere i smerter i ryg og len.

Find en tempur topmadras hos sengespecialisten.dk

En tempur topmadras er funktionel

Tempur laver en rigtig god topmadras. Den er vendbar, hvilket betyder, at du kan vende madrassen regelmæssigt. ”Hvorfor skal jeg det?” Tænker du. Hvis du vender madrassen en gang imellem, undgår du, at du ligger madrassen til, så den tager form efter dig og bliver skæv. Den vil altså holde længere.

Tempurs topmadras er ydermere lavet i temperaturregulerende materiale. Det er essentielt, fordi temperatursvingninger forstyrrer kroppen, når du sover. Desuden vil sved og fugt give et dårligt indeklima. Madrassen leveres i både velour og polyester, så du kan vælge, alt efter om du foretrækker varme eller kulde i dit soveværelse.

Find en god tempur seng til din topmadras her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *