Udskift det store vindue i stuen med en fransk altan

Undersøg mulighederne i dag (Foto Minaltan.dk)
Undersøg mulighederne i dag (Foto Minaltan.dk)

Man kan godt trække lidt på smilebåndet, når man bliver præsenteret for idéen om en fransk altan. Det kan godt virke lidt tosset at snakke om en altan som nærmest ikke er en altan. Nogen vil nærmest sige at det er kejserens nye klæder, at betragte en fransk altan som en altan, da der jo i det hele taget ikke er nogen altan. Men uanset hvad man måtte mene, kan man blive tvunget til at æde sine ord, når man prøver det. For franske altaner kan rent faktisk bidrage med noget.

Mere frirum

Er du i tvivl om hvad det lige præcis er, som du skal med en fransk altan, så forestil dig blot, hvordan din stue vil ændre karakter, hvis du får installeret fransk altan oppe på fjerde sal, hvor du måtte bo. En dobbeltdør ud til virkeligheden, som kan åbnes på vid gad, og vupti, så har du pludselig et vaske ægte lysindfald, midt i stuen. Her kan du så have spisebord, og ud af det blå, kan du spise i solen. Du kan også vælge at smide en madras på gulvet foran den franske altan, og så har du en solseng på fjerde sal. Det kan man godt se for sig.

Når man vælger fransk altan, skal man selvfølgelig gøre sig klart hvor meget man har plads til. Nogen har kun plads til en enkelt dør, som kan åbnes på vid gab. Andre kan være heldige at have plads til den løsning, der for alvor giver noget til lejligheden. Her er naturligvis tale om de dobbelte franske døre, uden en liste i midten, til at spærre for udsynet. Vælger man den løsning, kan man for alvor invitere byen indenfor i spisestuen.

Franske altaner fås i forskellige materialer

Hele idéen med at have et gitter eller en glasplade udenfor døren til den franske altan er naturligvis, at sørge for at sikkerheden er i top. De færreste ville drømme om at have en dør ud til intetheden fra fjerde sal. Men om man er til glas eller stål, afhænger primært af hvad man er til, da begge dele er meget sikkert.

Kig efter en lækker fransk altan på www.minaltan.dk

Læs også

Altaner København – gør din lejlighed større

Din balkon er dit frirum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *