Udsmyk dit hjem med en flot og minimalistisk ny altan

Fransk altan (foto: minaltan.dk)
Fin altan til dit hjem (foto: minaltan.dk)

At udbygge sit boligareal med en altan er en supersmart og højst effektiv måde at udnytte pladsen på. En altan er nemlig en frithængende påmonteret konstruktion, som ikke optager grundarealet, da den påmonteres på boligens ydermur. Du kan vælge mellem to altan typer – én, hvor der er gulv og plads til at sidde på – oh én, hvor kun en indadgående dør er installeret, således at kun lys og luft kommer ind.

 

Hvad er dit behov ved en ny altan?

Før man beslutter sig, skal man selvfølgelig have klarlagt ens behov. Hvor meget plads er der omkring boligen? Er der nok til en altan med gulv – eller må man vælge kun at montere en dør og et værn? Har man behov for en altan med et gulv eller er det præcis, hvad man søger? Efter at have afgjort typen af altan, er spørgsmålet så, hvilken type materiale man ønsker. Hvilken stil tilhører din bolig? Hvilken altantype passer til din personlige stil? En altan er en udbygning af dit hjem og bør matche både din bolig og din personlighed. Er din personlighed til de rene minimalistiske linjer med stål, den rustikke stil med massiv beton, eller måske en elegant kombination af disse med glas?

 

Føl dig sikker med en ny altan

Fordelen ved at købe altan nu er, at alle de forhandlede altaner overholder de skærpede byggeregler, som trådte i kraft i 2014. De er produceret af materiale af høj kvalitet med fokus på holdbarhed og derfor gives der en garanti på 30 år på alle altaner. De er fremstillet på sådan en måde, at de er fremtidssikrede i forhold til vedligeholdelse, og samtidig overholder alle regler vedrørende personsikkerhed. Du kan derfor føle dig ganske sikker med en ny altan og samtidig være med til at gøre noget godt for naturen. For i hvert design, er der også fokuseret på bæredygtighed og vedligeholdelsesomkostninger.

 

 

Bestil en ny altan her

 

Se mere herinde:

Altaner København – gør din lejlighed større

Din balkon er dit frirum

One thought on “Udsmyk dit hjem med en flot og minimalistisk ny altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *