Vågner du tit med ondt i ryggen? En ny madras gør forskel.

En god seng er en god madras (foto Dunlopillo.dk)
En god seng er en god madras (foto Dunlopillo.dk)

Vågner du ofte op med ondt i ryggen, tyder det på at din madras ikke giver din krop den rette mængde støtte – eller måske støtter den for meget? Der findes utrolig mange forskellige typer madrasser på markedet, hver med deres egenskab, så det er ikke et under at man kan føle sig fortabt, når man står og skal vælge mellem dem alle. Spørg derfor altid en ekspert til råds. Ud fra din beskrivelse af problemet, kan de fortælle dig, hvilken madras du har brug for og det vigtigste er at du kommer hjem med det rigtige.

Dunlopillo – madrasser der passer til din krop

Dunlopillo har udviklet deres produkter gennem mange år og er i dag kendt for deres produktkvalitet. Fælles for Dunlopillo madrasserne er, at de med den åbne cellestruktur sikrer en optimal åndbarhed og dermed et optimalt soveklima. Den åbne cellestruktur i begge madrasser giver optimal åndbarhed og sikrer ligeledes et optimalt soveklima. Madrasserne har produceret af 100 % naturlatex og giver – med sine 7 indbyggede komfortzoner – den optimale anatomiske aflastning, som din krop har behov for.

Dunlopillo BASIC og SELECTION madrasser

Dunlopillo’s BASIC madras er vendbar og produceret af naturlatex. Madrassen er polstret med et kraftigt quiltet bomuldsbetræk og kan maskinvaskes på 60 grader. Madrassen fås i sort og hvid med hårdhederne soft, medium og fast samt i alle tænkelige mål med en tykkelse på enten 15 eller 19cm. Dunlopillo’s SELECTION madras er ligeledes vendbar og produceret af 100 % naturlatex. Madrassen er polstret med et flot eksklusivt møbelbetræk og fås i farverne sort, sand og grå. Madrassen kommer i tre hårdheder – soft, medium og sort – og fås i målene 90x200cm og 90x210cm.

Find din madras hos Dunlopillo her

 

Find mere inspiration til madrasser:

Tempur madrasser sikrer komfort og optimal støtte

En topmadras hjælper til super gode søvnbetingelser

Dunlopillo madras giver dig en uovertruffen nattesøvn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *