Vil du bygge stilrent og funktionelt – så byg Funkis huse

Funkis er essensen af stilren funktionalitet (foto benee-huse.dk)
Funkis er essensen af stilren funktionalitet (foto benee-huse.dk)

Hvis du drømmer om, eller allerede har besluttet, at bygge selv, ved du, at det kræver, at man har en rimelig klar ide om, hvilken type huse, man godt kan lide. Ellers er det nemlig en ret umulig opgave at gå i gang med, hvis ikke man har en klar vision for, hvordan det færdige hus skal tage sig ud. Derfor er der udviklet flere ’serier’ af huse, der har en stil, du kan gå efter. Det betyder ikke, at du får et færdigt hus leveret – du skal stadig selv være med til at designe dets form osv. men du får et hus, der deler udseende og funktionalitet med andre huse.

Fx kan du vælge et Funkis hus, der er et meget stilrent hus at se på, men samtidig meget funktionelt indvendigt. Et kanon valg til den praktiske, men alligevel stilbevidste familie.

Kendetegnende for Funkis huse

Funkis-huset har fladt tag, hvilket med garanti vil adskille det fra dine naboers. Få det til ikke bare at falde i ét med mængden. Det manglende tag er en fed detalje, for uden tag er det som om, at selve huset og dets design træder mere frem og kommer mere til sin ret. Det manglende tag gør også, at huset vil ende op med et mere firkantet udtryk, end det ellers ville, og det ser bare rigtig smart ud i by- og gadebilledet.

Et andet kendetegn for Funkis-huset er en enten pudset overflade eller mursten. Det vil typisk være en smagssag, hvad man foretrækker. Man kan sige, at en pudset overflade giver et meget ’rent’ look, der ikke forstyrrer øjet. Derfor vil det være en god løsning for mennesker, der ikke ønsker, at deres hus skal larme for meget. Og måske endda mennesker, der ynder at male husets overflade af og til og godt kan lide at lege med dets udseende på den måde.

Murstenene derimod giver et dejligt, robust look, der er meget klædeligt.

Klik her og se et udvalg af Funkis huse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *